fbpx

Regressions föreläsning med Pehr Trollsveden Abrahamson

I torsdags var det dags för den efterlängtade regressionsföreläsningen med Pehr Trollsveden Abrahamsson, känt Medium från Tv programmet ”Livet på den andra sidan”

Pehr började sin fantastiska föreläsning om tidigare liv –  vad det kan innebära, hur tidigare liv kan påverka oss idag i det livet vi lever nu idag och vilka olika rädslor, känslor och tankar vi kan bära med oss i det här livet från många av våra tidigare liv, som vi aldrig hunnit bearbeta.

Han fortsatte sedan kvällen genom att bjuda in till en gruppregression där han i meditation försatte samtliga 32 besökare i en djupmeditation, där han såg till att de skulle få uppleva inte bara ett av sina tidigare liv utan två och han gjorde detta till en premiär, för det var allra första gången. Och av dem som medverkade på grupp regressionen så vart det bara 6 stycken som inte lyckades visualisera, se eller uppleva så som de övriga och då handplockade Pehr dessa efteråt och gav dem en mindre vägledning om deras tidigare liv och den vart helt klockren för dem allihopa.

Paus

När det var dags för en 10 minuters paus, gav Pehr samtliga besökare möjligheten att på egen hand prova på detta med att läsa in och känna in andras tidigare liv och detta genom att arbeta två och två med varandra, tills pausen vart över. Och det var en övning som samtliga av dem tog på största allvar och en del fick fram mycket spännande saker som dessutom stämde och blev bekräftade.

Avslutning

Pehr avslutade sedan kvällen genom att bjuda på sig själv och berätta en del historier från sitt eget liv, sina upplevelser från många av sina tidigare liv och hur han bearbetat saker i det här livet som varit av vikt för honom i de tidigare liven. Mycket intressant att lyssna på och det gav ett mycket positivt intryck på samtliga besökare som fann Pehr helt fantastisk och inspirerande denna kväll.

Nästa gång vi träffar Pehr igen blir på hans Cert Regressions utb i Frufällan/ Borås den 22 – 26 Mars 2017 (en intensiv utb på 5 dagar) som sedan avslutas med en storseans den 26 Mars kl 19 – 21.30

Varmt Välkomna då

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.