fbpx

Jag är lyckligt lottad och oerhört tacksam

Haft en mycket trevlig och mysig reiki- & massage behandling ikväll, med många tankar och funderingar och känslor.

Med under själva behandlingen fanns det många nyfikna besökare från den andra sidan, både nära och kära men också nyfikna som varken kunden eller jag själv hade någon direkt koppling till 😉

I takt med att massagen börjar, och den lugna reiki musiken fyller rummet och blandas med alla energier som redan finns där så dyker en och annan reiki guide och reiki ängel upp och vill vara med och stötta upp där det behövdes som bäst. Underbart när jag får lov att hjälpa människor till insikt, avslappning och inre lugn bara genom att göra det jag så länge längtat efter och drömt om. Och jag känner mig fullständigt rörd och ödmjuk inför att få förtroendet att förmedla kärleksfulla budskap och kärlek till dem som bäst behöver det, från dem som älskar sina kära här hos oss på vår sida, och vakar över dem när de som bäst behöver det. En strykning över kinden, en tanke som värmer, en doft som stryker förbi när man minst anar det, en silhuett i ögonvrån av någon som nyfiket tittar på när jag masserar.

Jag anser mig vara lyckligt lottad som får uppleva allt detta sedan barnsben (6 år gammal) och för att jag har fått det underbara förtroendet tillsammans med mina guider, änglar och tillsammans med mina kunder, mina fantastiskt duktiga kurselever och alla andra som delar mitt intresse och min stora dröm.

Carina studio

Carina Reiki master & reiki terapeut

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.