fbpx

Ny kurs: Reiki massage och kristaller

#massage

Reiki massage med kristaller

Den här kursen handlar om att som healing terapeut arbeta holistiskt – ordet ”holistiskt” kommer från det grekiska ordet ”holas” som betyder ”hel” och tanken är att behandla människan som helhet, så att alla aspekter – fysiska, emotionella och mentala – tas med i beräkningen för den som gör en hel behandling. För det vi vill uppnå med en holistisk behandling – det är att behandla HELA människan.

Reiki massage med varm olja, kristall stav och kristaller, där du får lära dig en lättare form av massage tillsammans med kristall stav och övriga kristaller, för chakran och energipunkter i kroppens energibanor, de sk meridianerna. Där du förebygger för ett bra flöde i energin som är förebyggande för bl a kronisk värk. Det är en avslappnande massage och tillsammans med påfyllning av energier så blir kroppen full av ny kraft och kommer i en bra balans.

Kursen kommer att vara en heldag inkl lunch & fika , här beställer du kursen.
Pris: 1999 :- och det är inkl lunch och fika.

Kursstart: 23 Augusti kl 10 – 17 Kursavgiften betalas en vecka före kursstart. Vill du dela upp betalningen så mejla mig gärna och meddela detta på  carina@spirituellt.nu

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.