fbpx

Jag ser ”hela” människan

Ja, som ni säkert vet och har läst (om inte annat) vid det här laget så jobbar jag inte bara som Spirituelt medium med vägledningar, kurser och andlighet – jag jobbar som Friskvårdsombud också och dess utom är jag Herbalife distributör/ personlig Herbalife coach med.

Mitt ”kall” är att arbeta med ”hela” människan och det är ett koncept som jag håller hårt på – både inom det andliga och när det gäller Hälsan, för jag anser att dessa två ämnen hör ihop. För att själen skall må bra <3

Så om ni undrar vad jag gör förutom att jag håller mina Andliga grundkurser, Lär dig teckna andeporträttskurser, vägleder, kanaliserar, producerar min egen hud- & hårvårdserie (för extra känsliga personer, främst dem med Psoriasis), ger Reiki & Healing behandlingar, läser energier, så vet ni nu att jag jobbar mycket med träning, kost och motion, allt som har med Friskvård att göra och hur man bygger upp människan inifrån och ut, för att HELA människan ska må så bra som möjligt, för att vara i ”harmoni” med sitt ”högre jag”.

Jag ser ”HELA” människan <3 även när jag vägleder och kanaliserar.

Jag önskar er en alldeles underbar dag och önskar det högsta bästa för DIG! <3

Carina Hammarsten
Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.