fbpx

Ibland sammanfaller synkroniseringen automatiskt

Carina Hammarsten

I helgen hade jag ännu en fantastisk upplevelse i Global Collaboration of Light tillsammans med Gunilla och Chere

Och vad jag inte visste var att det var på dagen, ett år emellan sedan den förra sessionen jag hade med dem och likaså året dessförinnan också på årsdagen alltså 27 juni 2018, 27 juni 2019 och nu då 27 juni 2020 – helt otroligt hur det kan synkroniseras på det viset, eller hur?

 

Och apropå synkronisering så vill jag nu gärna dela med mig av min senaste session för att visa på de krafter och energier som jag ständigt arbetar inom och med för att skapa helhethälsa till både människor, djur, natur och allt levande en helt underbar känsla och att jag dessutom arbetar i parallella universum, dimensioner och tidsrymder i så kallt olika energifrekvenser, inom kvantfysiken och synkroniserat med människor som behöver min assisterande hjälp och stöttning i sin personliga utveckling.

 

symbolI mina privata sessioner med mina klienter jobbar jag mycket med Metatron och Ärke Änglarna, jag har också haft besök utav Ashtar och hans skepp men det var för några år sedan nu och det var en speciell upplevelse bara det. Jag vet att han finns där när jag reser i tiden i mina spirituella inre resor och jag är ödmjuk inför det han låter oss uppleva vid varje tillfälle. Jag har också under de senaste 2 åren upptäckt ett speciellt mönster på min handled som kommer och går synligt emellanåt, mest när jag arbetar i energier. Jag ställde frågan om vad för typ av ”symbol” detta kunde vara och fick svaret ”en symbol eller nyckel från ditt ursprung kanske”. Jag har varit med ambulans tre tillfällen till AVC på grund utav starka kundalini resningar som jag varit med om och i den här video beskrivs mina upplevelser klockrent.

Ett annat svar blev en ”Trident” där betydelsen är: Tridenten som triquetra som symbol för ljushastighetsmoment genom alchemisk förening höjer 3D / 4D-programmet tre dagar av mörker till neutraliseringen av de oavsiktligt givna auktorisationerna av de kapade och delvis assimilerade sömnarna och börjar därmed, som motgift till den mörka magin – sådan synkronitet, kraft och ljus som sådan som världen aldrig har sett. De lägre vibrationerna ska rensas och stargates till vårt galaktiska samhälle öppnas. Så var det och det är så.

Sessionen tar sin form redan på en gång

En enorm röd, underbar Ängel kommer in – det är Ärke Ängel Metatron och strax därefter kommer också Ashtar kommer in i processen.

Vi ser en hiss, som du åker ner i ett stor svart hål, men det finns inget negativt i det överhuvudtaget.
Du simmar i någon grön färgad, flytande vätska och där finns gröna näckrosor som flyter ovanpå ytan och du använder dem för att badda på din kropp, för de har en slags substans som du behöver i din kropp så du baddar dig över hela kroppen när du simmar. Vi får inte veta vad substansen är för något.

Nu kommer det in en energi och det ser ut som ett rymdskepp, som ligger lite på avstånd och det är lila färgat och det kommer mot den plats dit där du simmar. Men det är ett intressant rymdskepp för att det ser ut som ett konkavt och konvex format, det är ganska så smalt i mitten och vidare ut mot sidorna för att de är ovanpå varandra och de tar kontakt direkt med dig nu och jag hör orden (frasen) ”speaking words of wisdom let it be”… (Mother Mary comes to me, speaking words of wisdom, let it be)….de jobbar med ditt hjärta, de omhöljer ditt hjärta med ett guldfärgat ljus och nästan som masserar in ljuset i ditt hjärta. Det är väldigt försiktigt masserat men också väldigt kraftfullt. Och ditt hjärta kommer aldrig att bli detsamma efter den här healingen.

Oh, wow…det är enormt mycket visdom. Och även om det var öppet förut så visar de mig att nu är det verkligen öppet, öppet, öppet en helt enorm expansion av ditt hjärta. Det finns alltid mer…
Och nu kommer det en kil av lila ljus som penetrerar toppen på ditt kronchakra och den här kilen är full av koder (en skata hörs i bakgrunden – budskapet lyder: Du har förmågan att skapa skönhet överallt just genom att du älskar det vackra. Min gåva till dig är att skapa skönhet i din värld/världen.
Allt ordnar sig till det bästa!)

Vi ser nu din högra tumme som pressas mot en vägg eller ett block, som en vägg och din tumme trycker på den här väggen och det verkar som att din tumme försöker att stöta bort väggen och det ser ut för mig som att det är din tumme som är orolig – det kan vara en sista bit av oro som du bär med dig om ditt nya ”projekt”. Och det behöver inte ens vara medvetet från din sida alls, utan bara från din tumme. Och nu har tummen lyckats att pressa bort denna sista bit av oro och även den biten fylls med det gröna helande ljuset nu och jag kan känna visionen.

Nu ser det ut som att du flyger och du är på toppen av en pyramid, jag vet inte vart någonstans och det spelar ingen roll, och återigen så använder du din vänster tumme, du är enormt stor där du flyger att du faktiskt kan ta på toppen av pyramiden med din vänster tumme. Pyramiderna är placerade där de är för att balansera upp jorden och vibrationerna och vad som än händer i vilken som helst riktning runt omkring jorden och före healingen startade så kände jag att du sökte en slags balans och kanske var det därför den här bilden med pyramiden kom.

Oj, nu släppte du precis något stort som inte längre tjänade ett syfte i ditt liv. För det finns en stor öppning och ett nytt stort flöde av energi som är verkligen renande för dig och jag får veta att du inte vet om den här energin ännu den är så pass ny. Låter väldigt bra tycker jag. Den kommer att visa sig för dig när tiden är rätt, där är inuti dig nu det vill vi att du skall veta men den kommer att visa sig för dig först när tiden är rätt tillsammans med de koder som du fick, energin och koderna aktiveras tillsammans när tiden är rätt. De arbetar tillsammans – energin och koderna.

Titta gärna på youtubefilmen. Här kan du uppleva hela sessionen på engelska med dessa fantastiska kvinnor som jag gjorde min tredje session tillsammans med.

Och vill du läsa de två första sessionerna, så kan du gör det här, 27 juni 2018  och 27 jun i 2019 

Den orange gyllenbruna energin som har en enorm kraft

Mycket justeringar pågår nu, jag håller bara spacet så länge.

Energin är verkligen väldigt tung.
Kanske är det så att med alla nya koder och energi så kan hon inte få allt aktiverat på en gång just pga att energin är så väldigt stark och kraftfull.

För energin känns verkligen i mina händer.
Energin gör mig så tung i hela kroppen och väldigt slö, det blir nästan lite svårt att andas också.

Carina, det skulle hjälpa om du just nu sade ”jag väljer att släppa”

Just nu flyger det en hel del massa av från din kropp. Det ser ut som grått damm och jag såg ett skelett, ett kranium nästan som en vulkan av grått damm. Det är stort och jag gäspar och det fortsätter att tömmas av din kropp.

Jag känner en del jordliknande element i allt detta och i energin också.
Jag måste spraya Sage runt mig nu.

Den här energin är tung och liknar tjock sirap. Och sirap kan likt energin här ha en slags guldfärgad, gyllenbrun färg en underbart vacker färg och det är den typen av färg som jag ser i den här energin och den är tung och väldigt kraftfull. Nu kommer det rysningar och energin förankrar sig nu och jag knappt prata. Den här energin behövs verkligen nu för att den förankrar sig så djupt ner i moder jord och det är tydligen bara människor som vi och Carina och likasinnade som kan hålla den här starka och kraftfulla energin och nu kommer budskapet att ”bara några få kan hålla den här energin” och det känns som att den här energin kan ha känslor så känns det som att den här energin är väldigt intuitiv och bestämd, och den har en liten bit av…inte aggressiv men en attityd och en hållbarhet. Det är som att…det är ingen nonsens utan seriöst verkligen från energins sida, som om den säger ”okay, here we go and i am going to take care of business here and whom ever is going to try to stop me, just fuck off”…den är en god och positiv energi men vi går djupt ner i moder jord med bestämdhet och en hållbarhet och det här är behövligt för att ta hand om saker och ting…so be it!

Nu känns det som att alla koder som kom in genom kronchakrat finns nu i hela Carinas kropp, från topp till tå och djupt ner i jorden och rakt igenom hela henne. Och allt arbetar tillsammans – verkar tillsammans. Vi fick precis information om att den här energin … hur kan vi förklara det här… det här är en energi som Gaia har kallat på och den här energin kommer från en annan planet, som har gått igenom det som vi går igenom just nu …eoner tillbaka i tiden. Så detta är en assisterande energi som hjälper Gaia att klara av den transformationen vi gör just nu genom den 5:e dimensionen och detta är från andra universum. Så häftigt att få uppleva Gaia har bett om hjälp och assisteans och boom där kom en annan planet för att assistera. Och vi ser kanten på vår planet och sedan ett slags membran och helt vitt ljus bakom och nu ser man klart att det är vår planet (det blå klotet) och vårt universum och sedan den här andra planeten med sitt universum som lagt sig ovanpå, med konkav och konvex formatet med det vita lagret / membranet mellan kloten med två olika universum. Det är en cool känsla att vår planet och vårt universum har ett medvetande (consciousness) och därmed kan kontakta andra planeter och universum för assistans.  Och likaså genom membranet till ett annat universum. Så nu vet vi att vi alla tre kan hålla denna fantastiska och kraftfulla energin.

Nu fick vi till oss att kanske är det en portal som skall öppnas eller har öppnats och som har att göra med den här ”tre gånger i rad på året” sessionen som vi gjort med Carina? 3 är ett magiskt nummer också. Så det måste finnas en portal som öppnats för den här kraftfulla energin som skulle igenom dessa dagar. Och det måste ha något att göra med pyramiderna också och det verkar finnas liknande pyramider på den planeten som hjälper oss och assisterar oss här nu och jag kan se pyramiderna på den planeten och våra pyramider ligga i konkav och konvex form just nu, precis som två parallella världar som möts upp och under resten av året så rör sig dessa planeter parallellt och när det börjar nära sig dagen på året så känner du Carina att ”åh, nu är det nog dags att göra en session med Gunilla och Chere” – synkronisiteten är enorm!

Tack Ashtar – full av överraskningar.

Vi ser den parallella planeten som brun, och den är större än jorden och den är full av rökkvarts kristaller och jag ser en varelse från den planeten nu. Vi ska försöka att beskriva den, det är en liten varelse, utan hals, som en lång hjälm på huvudet, stora ögon som sträcker sig från ögat och ända ut till örat åt sidan, ingen hals och väldigt kort, den har en silverfärgad lila färg liksom…jag frågar efter namnet men tror inte att jag får det. Vi ser ett upprepande mönster liksom, ett upprepande mönster i min vision som är silverfärgat lila och vi hör någon säga ”ingen mer information den här gången”.

Vi ser den andra planeten som underifrån som om vi sitter och tittar upp på den och den har en slags brun energi och den energin är liksom ”see through” genomskinlig och transparent som en kristall. Det är mycket kristaller överallt, kristallberg och ingen alls vegetation utan bara kristallbalans och kristaller av rökkvarts.

Men bergen är också kristallina på den här planeten, det ser ut som berg gjorda av sten och kristaller. Detta är ett helt annat universum med andra kosmiska lagar. Vi vet inte om det finns liv på den planeten för vi ser inget liv men däremot kan vi känna att det finns liv där.

Nu är det på väg att lämna oss… men det kommer rosa och ljusrosa energi som omhöljer oss alla tre och vi hör någon säga ”she is in the spotlight” om Carina och där tar det sedan slut på informationen för den här gången.

Jag tackar ödmjukast Gunilla & Chere för den här fantastiska upplevelsen och tredje gången gillt synkronisiteten för det var något alldeles extra. Jag vet nu att det jag gör, kan Gunilla och Chere känna in och synkronisera med och bara det är en riktigt häftig upplevelse och spännande resa i sig. Och säger dessutom ”på återseende”……………..för det slutar inte här, there is allways more…..

 

2 tankar om “Ibland sammanfaller synkroniseringen automatiskt

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.