fbpx

Såhär fungerar reiki

"reiki

Reiki fungerar via meridianerna och energiflödet i kroppen

När jag ger reiki, så är jag liksom en kanal för den helande energin i universum, för den sk livsenergin.

När jag gör en reikibehandling på en klient så kommer energin via min kanal i kronchakrat, ner via mitt hjärta och ut genom mina händer och till klienten. Detta kan upplevas som att det går som ”ström” genom kroppen kan man säga, från huvudet ner i fötterna och upp igen, för det är flödande energi som man ger och som man jobbar med. Energin sprider sig snabbt dit där den behövs, man behöver aldrig rikta den någonstans för den tar sig dit där klienten behöver den som mest och den fyller kroppen med ren, ljus energi som gör att du blir full av kraft och styrka, du blir pigg och mår bra helt enkelt.

"reiki

Jag är väldigt noga med att alltid fylla på så mycket energi som du och din kropp behöver, för att du ska få ta emot den energimängd som just du behöver. Reikin fortsätter sedan att verka i upp till en vecka efter en behandling och du kan känna dig pigg, alert och ha mer ork och kraft över till många saker som du annars kanske inte orkar ta dig för att göra alltid. Om du har känt dig trött, utbränd och sliten och tar emot en reiki behandling – så fyller du på kroppen med energi som gör att du sover bättre, du får en jämnare balans i kroppen och du är inte lika trött. En reiki behandling kan även få dig att släppa på blockeringar som du har liggandes i energiflödet (meridianderna) och detta kan göra att du får ett jämnare flöde framöver. Den får dig också att slappna av i muskler och muskelspänningar som du kanske har gått med ett tag och haft värk och ont av. Blockeringar i energiflödet är ofta bakomliggande orsak till sjukdomar som vi har, för vi består ju alla av energi i kroppen och vi behöver ett jämnt flöde för att må bra, i både kropp och själ.

Att göra en reiki behandling emellanåt är både avslappnande och energigivande. Du slappnar av under behandlingen och fylls av en ren, ljus och stark energi samtidgt som du kan slappna av helt och bara flyta med i energin. Efter behandlingen kan du känna dig lite yr, lite omtumlad men det går över snabbt och du får ett glas vatten/te/kaffe och en frukt och vi pratar igenom din upplevelse innan du går hem.

Varmt välkommen och väl mött!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.