fbpx

Reiki för att få livsenergin att flöda igen

#energier

Reiki på distans för att få livsenergin att flöda igen

För snart 10 år sedan hade jag kontakt med en man ifrån Norra Sverige.
Vi hade kontakt via telefon och pratade om allt mellan himmel och jord, men även om sjukdomar och han berättade att han haft svår cancer och att han legat inne på sjukhus och fått cellgifter. Och han berättade att nu hade läkarna förklarat att han eventuellt hade fått tillbaka sin cancer igen men på ett annat ställe i kroppen och han skulle eventuellt behöva komma in och ta prover och eventuellt få cellgifter på nytt. Han hade också börjat bli trött, orkade inte lika mycket som vanligt och han kände sig ibland helt slut på kvällarna efter jobb, träning m m.

Jag berättade då för honom att jag var utbildad inom reiki sedan 2004, och att detta var en underbar livsenergi att få till sig, men att jag hade skickat väldigt lite reiki på distans. Jag förklarade för honom att om han var beredd på och villig att prova på det, så skulle jag göra vad jag kunde för att ge honom reikibehandlingar på distans och jag förklarade att man måste tro på det, men måste vara redo att ta emot livsenergin och tro på att det verkligen fungerar. När jag berättat klart för honom hur det hela skulle gå till och hur jag skulle gå tillväga med att sända reiki till honom på distans ,så förklarade han att han var redo att prova på detta med reiki och livsenergin och vi bokade morgon och kväll, två behandlingar per dag i ca 9 veckor framöver.

Behandlingarna gick till så att han fick lägga sig på sängen och jag gjorde detsamma hemma hos mig nere i Borås (flera mils avstånd emellan oss) och sedan körde jag igång reikin (livsenergin) och gav honom energi från topp till tå, fokuserat på den kroppsdel där de eventuella cystorna uppkommit på nytt.
Han fick dokumentera det han upplevde under själva behandlingarna och det han förklarade att han upplevde var att ”det kändes som kolsyrebubblor i kroppen som gick upp och ner genom hela kroppen och sedan fokuserat på just det organet som eventuellt vart utsatt och det kändes som att du var inuti och grejade i kroppen och att det stod ljusgestalter runt omkring honom vid sängen”. Jag förklarade för honom att ibland assisteras jag av sk reiki guider och reiki änglar som hjälper till, men jag är även utbildad inom reiki kirurgi (andlig kirurgi) i den reiki utbildning jag gått, så det kan hända att jag även har assistans av sk andliga kirurger (som en del andra har via transhealing).

Behandlingarna höll på morgon och kväll under ca 8 veckors tid och mannens arbetskamrater tyckte att han började se piggare ut, få mer ork och att han var liksom full av energi och kände sig faktiskt också mycket bättre än förut. Han själv berättade att han kände sig bättre med. Han var upp och tog prover hos läkaren som han skulle få svar på, men svaren dröjde och han vart lite orolig över varför. Han kontaktade läkaren som förklarade att man gått igenom prover och röntgen bilder och sett att ”cystorna vart tomma” och att några cellgifter behövde han inte. Han behövde inte längre vara orolig. Det akuta läget hade liksom gått tillbaka och han kunde vara lugn igen.

När mannen ringde och berättade detta för mig, vad läkaren hade sagt, så vart jag både glad (jag visste ju att reiki fungerar) och kanske lite förvånad. Mest förvånad över den respons som jag ändå fått på hans kropp, genom ett balanserat flöde i energierna med min reiki och att han vart så mottaglig och att han verkligen fått sin livsenergi att flöda igen. För i det stora hela så är det ändå så att man kan/får aldrig säga att reiki läker och inte heller jag säger att reiki läker, utan reiki hjälper kroppens livsenergi att flöda och hjälper kroppen på så sätt att läka sig själv, en hjälp till självhjälp kan man säga.

Kroppen består ju av energier (allt består av energier) och jag gjorde bara själva grovjobbet med energierna (livsenergin) från mitt håll, för att sätta igång flödet och energierna i hans kropp så att hans kropp kunde börja arbeta med ett balanserat flöde av energier och självläka igen – så mannen var själv med och bidrog till detta fantastiska resultat.

Carina Hammarsten Reiki Master

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.