fbpx

Reiki kurs på distans med härlig upplevelse

Reiki kurs på distans med en så stark upplevelse

Vad är en reiki initiering och hur kan den upplevas på distans, när du går en reiki kurs på distans hos oss på Spirituellt?

#carinahammarsten

Såhär berättar en av våra duktiga kurselever:

Medea – 8 januari, 2016:

Jag gjorde distansutbildningen i december och är mer än nöjd! Jag var lite rädd att jag inte skulle får uppleva kursen på samma sätt då jag gjorde den på distans, men det var inte alls så! Jag fick hem kursmaterial som var mycket intressant. Jag trodde att vi måste pratar i telefon för att får Reiki initierad, men allt som behövdes var att jag sitter på en stol, så jag var mer en skeptiskt. Men usch vad jag hade fel! Jag verkligen kände varje del av kroppen Carina höll på med just då och när hon ställde in Reikin hos mig, kände jag ett mycket starkt drag på huvudet. Helt otroligt! Jag rekommendera Carina och hennes distanskurs starkt! Jag är en osäkert person och hade därför behövd lite mer information om hur man planera och utför en reiki session, men med att Carina är så fantastiskt och ger stöd även efter kursen, blev (och fortfarande blir) alla mina frågor ändå besvarade.

Carina och hennes distanskurs har lätt förtjänad sig 5 utav 5 poäng! Rekommenderas starkt!

Vill du också gå en kurs i denna underbara livsenergi?
Vill du samtidigt få en möjlighet till inre lugn & ro, avslappnande reiki behandlingar, chakrabalansering och sol och värme?
Klicka då på länken: http://www.milagro.nu/reiki2016/

Varmt välkommen!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.