fbpx

Upplevelse från medveten närvaro

Upplevelse från medveten närvaro

Känslan blev enormt stark i hela rummet 

Lördagen den 4 mars satt jag på Tarotguidernas telefonlinje som vägledare.
Jag älskar mitt arbete att vägleda och det ger så mycket till min själ med all positiv feedback, bekräftelser men också upplevelser.

Klockan började närma sig tio på kvällen, när jag får som små stjärnor framför höger öga i ögonvrån. Jag kände direkt att jag får nog tillfällig migrän nu, då jag suttit väldigt fokuserad under tre timmar snart. Men jag tänkte att det är helt okej för mig för mitt arbetspass är snart slut.

Då kommer ett sista telefonsamtal in.

Jag klickar och det tar några sekunder innan samtalet kommer fram och jag kopplas samman med kunden. Och under den tiden så är det som att någon lyfter bort ovandelen av mitt huvud och hela taket börjar vibrera i fantastiska färger och till höger om mig tonar ljusblå och ljusgrön energi upp sig och ur dessa vibrerande färger växer Maria Magdalena fram med ett enormt ansikte svept med blå sjal på huvudet.

Samtalet kopplas fram och en välkänd röst från en helt fantastisk kvinna börjar prata och jag fullkomligt ryser i hela kroppen. Jag berättar för kvinnan i andra änden om det jag ser och upplever och hon blir glad och ryser i hela kroppen, tillsammans upplever vi en enorm kärlek tillsammans med Maria Magdalena, som nu ler och sedan tonar ut.

Taket blir vit färg igen och samtalet fortsätter med vägledning och en fantastisk känsla av trygghet, kärlek och kraft.

En helt underbar och fantastisk upplevelse av många det här senaste året…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.