fbpx

Resan till Arthur Findlay College Del 3

Dagarna som följde vart helt otroligt spännande, varvat med upplevelser, känslor, utrensningar för att vi skulle förberedas för att få en så stark kontakt som möjligt med vårt eget personliga Spirit team.

Varje dag började med en morgon meditation för att komma i stämning, varva ned inför healing arbetet under dagen och denna meditation hölls i the sanctuary på skolan, ett rum fyllt av energi, kärlek och avkoppling, som spred sig genom rummet när vi satte oss i vår meditation, som hölls av lärarna. Dessa meditationer vart helt fantastiska och det dröjde inte länge förrän man var helt uppslukad av dessa underbara och kärleksfulla energier som spreds i rummet till var och en av oss. Bäst av allt var att man fick kontakt med sitt Spirit team och för första gången fick jag en klar bild av hur de såg ut. Eftersom jag gör psychic art / spirituell art sedan 25 år tillbaka så hade jag hade naturligtvis penna och papper med mig och tur var det för nu kunde jag direkt efter meditationen sätta mig och snabbt teckna ner dem jag sett. En av dem var en äldre kvinna, lång, smal, med grått hår uppsatt i en knut uppe på huvudet, hon var smal i ansiktet med ljusblå ögon och en lite längre rak näsa och en liten mun.

Spirit guide

Hon kom väldigt nära mig när jag satt i meditationen med stängda ögon och hon sa något om ”jodå, hon finns där men hon är envis”. Och jag minns att jag blev full i skratt för jag har aldrig råkat ut för något sådant tidigare att de kommer så nära och att de ser så ”verkliga” ut, precis som du och jag. Hon kom från England, arbetade som sjuksköterska och var drygt 65 – 70 år gammal och var den högsta i rang på avdelningen som hon arbetade på. Väldigt engagerad och seriös i sitt arbete och arbetade också som lärare.

Den andra guiden kom i en av de andra meditationerna som vi gjorde i gruppen, vi var sammanlagt nio stycken i vår grupp med läraren Libby Clark och när hon satte oss i meditation så kom den här starka mannen fram som en ny spirit guide till mig.

Han var en slags medicin man från Afrika och hade smycken som symboliserade hans specialitet inom läkemedicin. Jag vart så imponerad av hans hållning, hans ögon och pannan (tredje ögat) var utmärkande med den här guiden och hans smycken var färgglada och väldigt vackra.

När meditationen var över, fick vi gå på fika paus och under den diskuterade vi alla i gruppen om vad vi upplevt via meditationen. Fantastiska upplevelser och energier. Något som jag fascineras av är att det är så otroligt många inom sjukvården som dras till dessa healing, reiki och energimedicinska behandlingar, kurser m m just nu och i vår grupp hade vi en läkare från Tyskland med oss, han var ortoped kirurg men väldigt fascinerad av Reiki och healing energier, för han visste att det fungerade, han hade sett det och upplevt det själv, men nu var han helt övertygad och det var en fantastisk känsla att se hans engagemang man kunde se det i hans ögon under kursens gång. Hans mor, som hade gått bort tre veckor tidigare, kom med budskap genom en transhealing som jag gjorde tillsammans med hans fru som också var med på kursen. Hans mor, visade mig hur hon bjöd dem båda på kaffe i sitt vardagsrum och att han skulle komma långt inom energi medicinen framöver och att han skulle lita på sin intuition. hans fru blev överväldigad av budskapet till hennes man och tackade ödmjukast för detta. jag var så oerhört tacksam över att ha kunnat förmedla detta till dem båda, från hans mamma, med mycket kärlek till dem båda.

Transhealing med änglakör

Vid ett av transhealing behandlingarna som jag gjorde tillsammans med en kvinna från Danmark, Lene, så fick vi båda uppleva något som vi aldrig upplevt förut.

Vi var först och främst länkade och synkade i den sk Magdalini energin, vi har båda haft en koppling till Maria Magdalena sedan lång tid tillbaka och vi fann båda två att vi tecknat samma bild av knutpunkterna i ett grid för Universum. Vi hade tecknat samma bild, vid samma tidpunkt trots att vi bor långt ifrån varandra.

Och vi hade upplevt samma Kundalini energi, vid samma tidpunkt och känt in, öppnat upp och fått en ny väg att gå båda två.

När transhealingen skulle börja, så kände jag med en gång hur energin ökade och stegrade hela tiden. jag satt mitt emot Lene och satte min hand på hennes knä, därefter hände något som jag aldrig trott vart möjligt överhuvudtaget. Både jag och Lene hörde en underbar änglakör och framför mig stod Ärke Ängel Mikael och tog två steg rakt igenom mig för att sedan ställa sig mitt emot Lene och ta två steg rakt genom henne för att ställa sig bakom henne för att hålla henne runt axlarna när jag skulle påbörja healingen. Det blev så enormt starkt att både jag och Lene kände och upplevde den här enorma kärleken i healingen, där Kristus energin och Maria Magdalena kom igenom och båda grät tårar som vi inte kunde stoppa. Energin eskalerade och gick som i enorma vågor genom min kropp och över till henne via min hand/ arm. Till slut var Lene tvungen att be mig backa av med energin för hennes kropp kunde inte absorbera mer energi just där och då och då kände jag tydligt hur energin kom tillbaka till mig och jag bad mitt Spirit team att backa med energin och sakta, sakta tonade energin ut igen och allt blev lugnt. Fortsättning följer…..

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.