fbpx

Resan till Arthur Findlay College del 4

Transhealing, transmedium och samarbete med the Spirit Team

I drygt 10 år har jag varit av den åsikten att det finns bara en energi källa, men att den är uppdelad i flera olika energiformer och energifrekvenser.
Det är något som jag lärt mig då jag arbetat med framför allt reiki energin men också spirituell energi, då jag de senaste fem åren har kompletterat min reiki med spirituell energi och det har gett förvånansvärt bra resultat, effekt och upplevelser.

När vår lärare på Arthur Findlay College började tala om transhealing på en av kursdagarna, så tänkte jag att det kanske är något som jag kommer att ha väldigt svårt för att lära mig, eftersom jag är van att ha full kontroll och vara fokuserad på det jag gör. Så jag funderade över om det var något för mig att medverka på överhuvudtaget. VI fick dela upp oss två och två i par och arbeta tillsammans. Uppgiften var nu att sitta i meditation (stillhet) och bjuda in spirit team och sedan ge den som satt mitt emot mig, transhealing med hjälp av the spirits.

Jag fick samarbeta med en man från Canada, Ronald och han skulle få ta del av min transhealing först. Det han behövde ha hjälp med var sitt öga på vänster sida, för att trycket vart för stort i det ögat och han riskerade att behöva gå igenom en operation i det ögat till hösten. Jag förklarade att jag skulle be mitt spirit team att hjälpa med healingen på ögat och att energin sedan skulle flöda genom hans kropp dit där den behövdes som mest. Vi satte oss i djupmeditation och den här gången gick det snabbt att komma över till den andra sidan och möta upp mitt spirit team, som genast drog igång energierna. Jag kunde känna hur energierna spred sig upp genom mina fötter och vidare upp genom kroppen, genom min core (kärnan inom mig) och hur det sedan spred sig till mina armar och jag satte handen på Ronalds knä och där påbörjades healingen. Jag kunde känna i min kropp hur energin spred sig genom hans kropp och hur hans kropp började att vibrera när det vart som starkast. jag förklarade sedan hela händelseförloppet av energin, vart den gick och vart mitt spirit team arbetade på hans kropp och hur jag kunde se att det hände en hel del i olika energiformer i hans kropp.

När healingen var över, när energin sakta mynnade ut i en kulmen så släppte jag taget om Ronald och satte mig ned och tackade mitt spirit team för denna fantastiska energi.
Ronald skulle sedan ge mig feedback på behandlingen och han berättade att – ”sekunder innan innan du berättade om alla olika platser i kroppen de var och arbetade på med energin, så kände jag det händelseförloppet i min fysiska kropp. Det var en fantastisk känsla att kunna känna det du faktiskt berättade om och dessutom så otroligt tydligt. jag har aldrig känt något liknande alls”. Jag var så tacksam för det vi precis hade upplevt och att det kunde bli så tydligt för oss båda. Jag har provat på transhealing vid tre tillfällen förut, tillsammans med en av mina samarbetspartners som höll Transmedium kurser hos mig på Spirituellt.nu men det har inte varit lika intensivt som detta. Kanske beror det på att jag inte litade på att jag hade förmågan inom mig. Vi fick det förklarat för oss att om vi redan är utbildade Medium (Diplomerade medium, vilket jag själv är sedan 2008) så har vi lättare att arbeta med Transhealing som så kallade Transmedium. Och det märktes tydligt att med rätt lärare, erfaren och med stor kunskap att känna sig trygg och säker med, fungerar allt till det bästa för mig och mina kurskamrater på denna fantastiska skola. Jag är oerhört tacksam för den här upplevelsen och möjligheten och det tror jag samtliga av alla kurselever är efter den veckan i England. Fortsättning följer….

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.