fbpx

Transmediumcirkel

Efter min resa till England och Arthur Findlay College, där jag fick en fantastisk, personlig och bekräftande vägledning från mitt Spirit Team, så är jag nu redo för ett nytt kapitel i mitt liv

Jag söker nu fyra stycken personer som skulle vilja utveckla sig inom transhealing, transmediumskap och bilda en transcirkel tillsammans med mig , i November månad.

För att sitta i en transcirkel, behöver man träffas en gång i veckan (helst samma veckodag) man sitter vid ett bord samtal alla fem personer och sedan väljer man en tid som man håller vid varje tillfälle, t ex kl 18 – 20. Inför varje tillfälle, kommer man ca 15 minuter före, dvs kl 17.45, för att förbereda sig genom att exempelvis gå på toaletten, ta en kopp kaffe eller vad man nu känner att man behöver göra och sedan öppnar man cirkeln kl 18.00 prick och avslutar den kl 20.00 prick. Ingen lämnar bordet eller rummet före klockan 20.00 och cirkeln är avslutad, det är ett avtal som man göra med andevärlden och det spirit team man jobbar med. Under varje tillfälle man träffas, kommer vi att lära oss mer om transhealing, transmediumskap och trans överhuvudtaget och vi kommer att utvecklas med hjälp av mitt spirit team. Det krävs vissa erfarenheter hos dig som vill sitta med i en transcirkel. Dessa erfarenheter är följande:

– du bör ha erfarenhet av medialt och andligt arbete (gärna utbildning eller kurser inom mediumskap)
– du bör ha en förståelse för energier, energiarbete och hur energierna känns i kroppen
– du bör ha mediterat och känt av din guider, dina guider
– du skall vara fullt frisk
– du bor i närheten av Borås/ Frufällan
– du skall ha möjlighet att sitta i cirkel en dag i veckan, under minst 12 veckor

Känner du att detta skulle vara något som du skulle vilja prova på?
Skriv några rader till mig på carina@spirituellt.nu och berätta om dig själv och vart du står i din utveckling medialt och andligt sett, varför du skulle vilja utveckla dig i en transcirkel, så kanske vi hörs av igen.

Jag planerar att starta min cirkel i November månad 2018

I Kärlek & ljus

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.