fbpx

Veckans tarot 3 – 10 januari 2020

Lev i nuet

Lev i nuet
Allting händer här och nu.

Livets träd, rötterna som sprider energin upp genom våra fysiska kroppar och visar oss spegeln av den annars ibland osynliga världen bakom den tunna slöjan.
Den kallas mellanvärlden och kommer att bli synlig när allt är möjligt för dig och din personliga utveckling. Stressa inte – men gå framåt mellan himlen och jorden och var ödmjuk och känn den otroliga vördnaden för att dessa båda världar finns här för din personliga utveckling. När du talar sanning och verkligen praktiserar sanningen så blir du till slut sanningen – det är dags att förändra det som nu inte längre är sant i ditt liv.

Låt sanningen frigöra dig. Var sann och ärlig i det du säger. det är dags för healing och läkande, med det nya året, det nya decenniet 2020 kommer nu nya energier och renar dig på alla plan. Våra nära och kära som gått före oss i läkningen och för att minnas våra tidigare liv vi kommer ifrån. Du är nu inbjuden att se bortom dig själv och för att se bortom gränserna att där finns en möjlighet att ta emot och där saker och ting faller på plats i gudomlig ordning.

Var du än befinner dig på din resa, så skall du ändå veta att vissa saker förblir ett mysterium som det är meningen att du skall förstå bara genom att uppleva det. När dimman lättare så ser du allting mycket klarare….

 

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.