fbpx

Utbildningshelg i Reiki energier

Energiarbete på topp!

Den här helgen blev en fantastisk helg i energier på flera olika sätt. Eleverna har jobbat fantastiskt bra med praktiska övningar, de har upplevt energier, ljus, guider och de har fått mediterat tillsammans med min personliga trumma och “känt in” ljud, toner i sitt chakrasystem.
De fick alla dela med sig av sin erfarenhet efter deras första initiering och hur den upplevdes, hur deras utrensning har påverkat dem eller inte.

De har diskuterat sina klient behandlingar de haft från den första kursen steg I och de har fått ta emot sitt eget spirit team, som de nu skall samarbeta med när de jobbar vidare med steg II i kursens dokumenterade behandlingar.
En av eleverna berättade att “värken i en axel, efter en bilolycka för några år sedan, har försvunnit efter min Reiki behandling på plats vid det första kurstillfället”. En annan elev berättade “hur det sticker i handflatorna när det skall göras behandlingar” och att “energierna går som i vågor i kroppen under själva behandlingen”. Någon förklarade att “det känns som att man har ett kalott (mössa) på huvudet”.

Det har som Reiki Master Teacher, varit ett rent nöje att få ha dessa enormt duktiga elever hemma i helgen, för ett så otroligt fantastiskt energi arbete. Jag är så stolt över ännu ett dynamiskt och fantastiskt gäng, som snart blir Reiki Masters.

1 årig Reiki Master Utbildning

9,999kr 9,500kr

Reiki Master Utbildning, start augusti 2019
Du får lära dig att ge en Reiki behandling på djupet och detta även med stenar, kristaller, Quantum Pen hälsopenna för att balansera upp energin ytterligare i kroppen (den mentala kroppen, den emotionella kroppen, fysiska kroppen och Själen).

Artikelnr: 283 Kategorier: ,
Läs mer

1 årig Spirituell terapeut

9,999kr

1 årig Spirituell terapeut. Kurskompendium på 50 sidor. Startdatum: 29 – 30 Juni 2019 kl 10 – 17

Artikelnr: 653 Kategorier: , , ,
Läs mer

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.