fbpx

Veckans tarot 2020-02-12

veckans tarot

Den här veckan handlar mycket om healing och läkande

Försök att avsätta en stund för dig själv, tänd ett ljus och låt ljusets låga ge dig energi och reflektion.
Nu när du har kommit såhär långt så är du klar med allt tragiskt, traumatiskt, ledsamt och jobbigt som har legat längs din väg bakåt i livet och kan istället kliva in i det överflöd som ligger framför dig och starta ett nytt kapitel i ditt liv.

Kundalini energin rör om allt i ditt chakrasystem och stärker dig så att du får möjligheten att ta emot och faktiskt omfamna mystiken som kommer att komma in med den nya energin och vindarna. Här kan du känna av hjärtat och hjärtchakrat lite mer än vanligt för att det öppnar upp mer och mer i tiden som är nuet. Ta av dig det gamla skinnet och välkomna den nya transformationen och låt den ta dig med på en resa framåt i tiden ämnad enbart för DIG.

Slutet på stormen som varit är nu nära, försök att hålla ut och kom ihåg att det är alltid som mörkast innan ljuset kommer igen . Alla skuggor du har inom dig och runt omkring dig kommer att falna mer och mer tillsammans med din transformation. Men vänta med att ta ut segern , vänta in allt som måste komma din väg och bearbetas innan du tar nästa steg.

Allteftersom du talar sanningens ord och även praktiserar sanningen så att du likaså är sanningen alltigenom så kommer snart allting inom dig och runtom dig att vara sanning. Din egen styrka att skapa och medskapa sanningen är universums lag. Rätta gärna till det som inte är och har varit sanning i ditt liv och gör det helt utan att döma. Låt sanningens ord släppa dig fri. Bli transparent och dela med dig av sanningen i ditt liv!

Om du har känt det som att du har stått still ett tag tillbaka i tiden och allt har stagnerat det sista så har saker och ting egentligen arbetat i det tysta, bakom kulisserna, för att ta dig dit du vill Du har möjligheten att samla på dig mer information, tankar eller visioner om vart du vill innan Universum tar nästa steg på din resa. Oavsett är allt skapat, planerat och transformerat för just DIG. Njut, ladda om batterierna och lägg all fokus på din egen hälsa på alla nivåer fysiskt, mentalt, emotionellt och själsligt. Livet kommer att leka snart igen, när du minst anar det….

Carina Hammarsten

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.