fbpx

Veckans Tarot 29 jan – 9 Feb

Spirituellt

Här kommer veckans Tarot

Det ligger en dold väg framför oss.

Den vägen representerar relationen mellan ande (själen) och materia. Vi har färdats lång väg och sökt efter en högre mening och vi har lärt oss värdefulla erfarenheter på vår väg hit. På vår väg genom olika paralleller, har vi nu kommit till där vägen tar slut och vi kan kanske inte se riktigt vart vi skall gå. Vägen tar inte slut, den är bara dold för våra ögon – här måste vi börja lära oss att se med vårt inre, med vår intuition med slutna ögon.

En alldeles skimrande, livlig och och sprudlande känsla infinner sig i detta tillstånd där vi bara är. Vi kan ta på, känna och röra vid det som finns så nära intill oss och inga ord behövs, bara känslan och upplevelsen kan beskriva och framför allt bekräfta det som vi har inom oss – allt det vi sökt efter finns inom oss – Universum där alla svaren finns. Om vi öppnar upp vårt inre och tittar förbi det som vi trodde vart slut så kan vi ”se” med våra inre ögon att det finns något mer, det kommer något så mycket större när vi vågar släppa taget och i den här fantastiska energin, sprakande och underbart glänsande bakom våra ögonlock. När vi till slut jordar oss, möter upp Gaia som ger oss all vår kunskap och visdom som vi saknat, några av sos glömt av men en del av oss troget och lojalt följt under vår utveckling här så får vi nu kunskapen och visdomen att följa den dolda vägen för att uppnå allt det vi någonsin drömt om och önskat.

När vi tagit oss så långt kan vi också börja se ljuset…ljuset som närt oss så länge v i vandrat här på jorden och så ljuset som lyst upp vår väg genom sanningen, genom det som vi trott att vi tappat och förlorat men som alltid funnits där inom räckhåll. En kärleksfull tanke, en kärleksfull känsla från ljuset som alltid finns där för oss.

Carina Hammarsten

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.