fbpx
Betygsatt 5.00 av 5
599kr

Har du funderingar kring Arbete, Ekonomi, hälsa eller Kärlek? Vill du ha råd i livet? Då är detta för dig! Vårt spirituella medium Carina Hammarsten, ger dig vägledning i livet!

Betygsatt 4.50 av 5
799kr

I vägledningen ingår även Reiki/ healing och balansering av dina chakran.

Betygsatt 4.00 av 5
449kr

Vägledning via kanalisering, kanaliserade budskap från andevärlden. Under tiden som denna meditationen pågår kan det då komma budskap från skyddsänglar och nära anhöriga, som gått över till "den andra sidan". I denna vägledningen har du ingen möjlighet att ställa några frågor - här ska Carina istället fokusera på budskap du får ifrån den andra sidan. Det kan handla om allt möjligt från kärlek, arbete, eller råd och tips som du bör ta vara på.

Betygsatt 5.00 av 5
699kr

Reikibehandling som ger dig mer energi, är stressreducerande och balanserande för kropp & själ. Här bokar du tre behandlingar och varje behandling tar 45 minuter.

Betygsatt 4.50 av 5
649kr

Med kristall-healing läser jag av dina chakran och meridianer. Jag gör en chakrabalansering och ger dig sedan råd om hur du ska göra för att komma tillrätta med obalansen framledes. 45 minuter behandling.

Betygsatt 5.00 av 5
699kr

För att få en helhet i behandlingarna använder jag även varm olja i en lättare massage för avslappning och stressreducering. 45 minuters behandling

Tjänster

Änglaläsning

Betygsatt 5.00 av 5
449kr

Få en änglaläsning av våra medium. De kommer att vägleda dig med änglarnas hjälp för att ge dig så personlig respons som möjligt.

Betygsatt 5.00 av 5
649kr

Reikienergi går dit där den behövs först och sedan fyller den resten av kroppen, som en hjälp till självhjälp. Du blir piggare och får mer ork i vardagen. 45 minuters behandling

Betygsatt 5.00 av 5
649kr

Den här spirituella inre resan, upplevelsen har Carina Hammarsten arbetat fram personligen och den är på distans och den är personlig och individuell enbart för dig. Du får behandlingen på distans, där du befinner dig, i lugn och ro.

649kr

Regressionsterapi är en djupmeditation till tidigare liv, för din personliga utveckling och avslappning. Behandlingen tar 60 minuter varav 15 min samtal

-20%
600kr 480kr

Fördelarna med en Nano hälso stav är följande. - avgiftar kroppen - ökar vitaliteten i kroppens celler - avlägsnar blockeringar i kroppens energiflöde - lindrar smärta och värk och stimulerar kroppens eget healande - bringar balans och harmoni till ditt bio energetiska fält - stärker immunförsvaret - friskvård produkt

1,500kr

Vill du göra en inre resa? Har du blockeringar i kroppen från tidigare liv, som gör att du kanske begränsar dig i det här livet som du lever just nu? Behöver du komma vidare?

250kr

Vill du veta vad historien bakom personen på fotografiet? Tidigare liv, kanaliserade viktiga budskap, energier och annat? Då skall du beställa en fotoavläsning hos oss.

599kr

Andliga porträtt, tecknade av ditt "högre jag" där jag inkluderar även din auras färger runt omkring dig.

649kr

Du får möjlighet att skapa ditt personliga varumärke genom din personliga energi frekvens 45 minuters behandling